Bli kunde av pals kaffe i dag!

Oppskrifter

Smakfulle oppskrifter

Ismokka

En kald kaffedrikk som kombinerer espresso, sjokolade og melk, og serveres over is. Den er en forfriskende versjon av den varme kaffe mokka og er perfekt for varme dager.

INGREDIENSER

  • Enkel eller dobbel espresso
  • 2 dl kald melk
  • Isbiter
  • 20 g sjokoladesirup, Callebaut sjokolade eller Van Houten sjokoladepulver.

FREMGANGSMÅTE

  1. Ha sjokoladesirup eller Van Houten sjokoladepulver eller Callebaut sjokolade i en liten mugge. Lag en enkel eller dobbel espresso på vanlig måte rett i muggen med sjokoladen og rør om til sjokoladen har løst seg opp.
  2. Ha isbiter i et latteglass.
  3. Hell på kald melk.
  4. Hell espresso-sjokolade-blandingen I glasset.

TIPS
Server gjerne med krem og prøv alternativer som hvit eller karamell-sjokolade for spennende nye variasjoner av ismokkaen.

Andre oppskrifter