Ingredienser
- 20 g callebaut appelsinsjokolade
- Dobbel shot pals espresso
- 1,5 dl steamet melk
- Zest fra skallet på en appelsin
Fremgangsmåte
- Steam 2,5 dl melk og hell over sirupen og espressoen. Sørg for at cremaen blir godt blandet inn i drikken.
- Ha sjokoladen i en liten mugge og lag endobbel shot med espresso i den sammemuggen. Rør litt for å løse opp sjokoladen.
- Steam melken tykk og kremet. Bruk en skje og scop ut skummet fra densteamede melken, og legg på 4-5 skjeer midti espressoen slik at det dannes en tynn ring av crema rundt melkeskummet.
- Hell på resten av melken i en tynn stråle i midten av koppen slik at skummet «løfter seg» opp til kanten av koppen.
- Prøv å helle slik at ringen av crema bevares.
- Dekorer med revet sjokolade og noen striper med zest fra en appelsin.