Bli kunde av pals kaffe i dag!

Oppskrifter

Smakfulle oppskrifter

Påskecappuccino

Ingredienser

  • 20 g callebaut appelsinsjokolade
  • Dobbel shot pals espresso
  • 1,5 dl steamet melk
  • Zest fra skallet på en appelsin

Fremgangsmåte

  • Steam 2,5 dl melk og hell over sirupen og espressoen. Sørg for at cremaen blir godt blandet inn i drikken.
  • Ha sjokoladen i en liten mugge og lag endobbel shot med espresso i den sammemuggen. Rør litt for å løse opp sjokoladen.
  • Steam melken tykk og kremet. Bruk en skje og scop ut skummet fra densteamede melken, og legg på 4-5 skjeer midti espressoen slik at det dannes en tynn ring av crema rundt melkeskummet.
  • Hell på resten av melken i en tynn stråle i midten av koppen slik at skummet «løfter seg» opp til kanten av koppen.
  • Prøv å helle slik at ringen av crema bevares.
  • Dekorer med revet sjokolade og noen striper med zest fra en appelsin.

Andre oppskrifter