Vi i Pals Kaffe er stolte av å ha mesterkokk Lars Erik Underthun som en av våre trofaste kunder gjennom mange år. Lars Erik er en av Norges fremste kokker og driver den anerkjente restauranten Feinschmecker i Oslo. Hans kulinariske reise begynte tidlig, og han har oppnådd internasjonal anerkjennelse, blant annet med sølvmedalje i Bocuse d’Or i 1991 – en av verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranser. Med sitt fokus på kvalitet og de beste råvarene har han satt sitt preg på den norske restaurantverdenen.
Når det kommer til kaffe, er Lars Erik klar i sin sak: «Jeg foretrekker en fyldig, svart kaffe.» Som en travelt opptatt mesterkokk starter han dagen med flere kopper kaffe, men kutter ut inntaket utover kvelden.
Lars Erik merker også tydelige trender blant sine gjester. «Sort kaffe er fortsatt populært,» sier han, «men vi ser en økende etterspørsel etter espresso og koffeinfri kaffe.» Dette reflekterer en voksende bevissthet blant gjestene, hvor kvalitet og personlige preferanser er i fokus.
Kvalitet, eleganse og godt partnerskap!
Når han skal velge leverandør, er kvalitet og tilgjengelighet avgjørende for Lars Erik. Han setter også stor pris på et godt forhold til produsenten, noe som gjenspeiler hans generelle filosofi i restaurantdriften.
På Feinschmecker serveres kaffen med eleganse. «Vi bruker porselenskanner og tilbyr påfyll til de som ønsker det,» sier han. Dette bidrar til å gjøre kaffeopplevelsen til en viktig del av måltidet, hvor detaljer virkelig teller.
Lars Erik avslutter med å gratulere oss hjertelig med jubileet: «Kjære Pals Kaffe og familien Raanaas, gratulerer så mye med 60 år! Jeg ser frem til mange flere år med smakfull kaffe.»
Vi i Pals Kaffe setter stor pris på vårt samarbeid med dyktige fagfolk som Lars Erik Underthun, og vi gleder oss til å fortsette å levere kaffe av høy kvalitet til restauranter og kaféer over hele landet.